Het favoriete seizoen van Schlager Pop – zangeres Aurélie komt er aan, … de zomer!


Begin vorig jaar startte ze haar carrière als solozangeres en bijna anderhalf jaar verder pakt ze uit met reeds een 4e song, meteen goed voor een aanstekelijke zomersingle.


‘Een tijdje geleden kreeg mijn vriend Filip D’haeze, een heel pak nieuwe demo’s binnen van sing-en songwriter Udo Mechels. Toen ik die ene bepaald song hoorde wist ik meteen dat het wel eens mijn nieuwe single zou kunnen worden. Opnieuw zo eentje op mijn lijf geschreven’, zegt Aurélie.

‘Sluit perfect aan bij mijn vorige singles’. De song werd gemaakt in samenwerking met de bekende, vlaamse producer, Roel De Ruijter. Hij maakte in het verleden muziek voor M – KIDS, Gunther Neefs, Clouseau, Nicole & Hugo, … voegt Aurélie er aan toe. ‘Het werd een hele fijne samenwerking met Roel en ik ben zeer tevreden over het eindresultaat’, aldus een overtuigende Aurélie.


Vandaag, vrijdag 24 november, verschijnt de originele song ‘Ademloos’. Een sterke Schlager Pop – song met een retro-sfeertje. Voor Aurélie mag de zomer nu beginnen.


‘Ik ben klaar voor de zomer van 2024’, voegt Aurélie er nog aan toe, ‘genoeg slecht weer gehad, nu alleen maar zon en muziek op alle pleinen van Vlaanderen en wat zou het leuk zijn als ik dan af en toe mijn eigen song kon weerklinken’.

Labelinfo:
Aurélie – “Ademloos”
T&M: Udo Mechels/ Karen Yperman/ Roel de Ruijter
Producer: Roel de Ruijter – Studio Pump It Up
Arrangement: Roel De Ruijter
Backingvocal : Dany Caen

perscommunicatie: Aurélie