Het komisch en muzikale duo Born en Arne, bekend van hun hilarische en satirische songs op Qmusic, brengt op woensdag 12 juni een eerste single uit: “Witte Speedo”. Dit vrolijke en catchy nummer is zowel een ode aan de iconische witte zwembroek als aan onze prachtige Belgische kust.

Waarom ver reizen?

Waarom zou je op zoek gaan naar tropische stranden in verre landen als we parels zoals de Noordzee en onze eigen stranden hebben? “Witte Speedo” benadrukt de charme en het plezier van vakantie vieren aan onze eigen Vlaamse kust. Het nummer nodigt iedereen uit om trots te zijn op wat we hier in eigenland hebben. De Vlaamse kust is heerlijk en complexloos, net als dit lied.

De witte speedo: gedurfd en modebewust

De witte speedo, een gewaagde keuze, maar ook een symbool van zelfvertrouwen en trots. Born en Arne vieren met dit nummer de moed om te dragen wat je wilt en je goed te voelen in je vel. Het is misschien wat fout, maar zijn we dat niet allemaal een beetje?

Humor en aanstekelijkheid

“Witte Speedo” is een humoristisch, tongue-in-cheek nummer dat meteen een glimlach op je gezicht tovert. Met zijn grappige tekst en catchy melodie is het een echte oorwurm. Vanaf de eerste keer dat je het hoort, wil je meezingen en dansen. Het is een uitnodiging om van deze zomer een onvergetelijk feestje te maken.

Born en Arne: Muzikale en humoristische chemie

Born en Arne hebben elkaar gevonden op zowel muzikaal als humoristisch vlak. Al jarenlang laten ze Vlaanderen lachen met hun satirische liedjes in “The Q-musical” op Qmusic.

Vlaanderen leerde Born kennen via Idool 2004. Hij scoorde hits van hier tot in Japan met “Walking in the sun”, “Don’t ever go” en “Fools rush in”.

Arne won in 2008 de Radio 2 wedstrijd “Schrijf er maar één”, scoorde een hit met “Luisje”, was jarenlang presentator bij VtmKzoom, en is een veelgevraagd liedjesschrijver.

Nu zetten ze de stap naar hun eigen muziek.

Deze eerste single smaakt naar meer!

perscommunicatie: Kardini – 12 juni 2024