Na het het uitbrengen van het album ‘Shades Of Joy’ en de singles ‘Shades Of Joy’ en ‘Una Mujer’, komt de legendarische groep Vaya Con Dios met nieuwe muziek. Vandaagvrijdag 24 mei, brengen ze een uniek duet uit. Hiervoor slaat Vaya Con Dios de handen in elkaar met de bekende, Nederlandse singer-songwriter Danny Vera. De nieuwe single ‘No What-Ifs’ zal de fans van beide artiesten verrassen en betoveren.

‘No What-Ifs’ is een meeslepende ballad die de herkenbare warme klanken van Danny Vera combineert met de soulvolle stem van Dani Klein, de frontvrouw van Vaya Con Dios. De song vertelt het verhaal van verlangen, keuzes en het omarmen van het heden zonder spijt. Het is een reflectieve track die luisteraars aanmoedigt om in het moment te leven en de ‘wat als?’-vragen achter zich te laten.

Danny Vera: “Ik ben al heel lang fan van Vaya Con Dios. Stiekem hoopte ik al heel lang op een samenwerking en dat het er na al die jaren van is gekomen, vind ik heel bijzonder. Het eindresultaat mag er ook wel zijn, al zeg ik het zelf.”

Dani Klein van Vaya Con Dios: “Danny’s muziek heeft altijd een diepe emotie en echtheid die mij aanspreekt. Het werken aan ‘No What-Ifs’ was een inspirerende ervaring en ik kan niet wachten om deze song met de wereld te delen.”

‘No What-Ifs’, de nieuwe single van Vaya Con Dios & Danny Vera

perscommunicatie: CNR records – 24 mei 2024

Over Danny Vera
Danny Vera – bekend van zijn hit ‘Roller Coaster’ – is een veelgeprezen Nederlandse singer-songwriter, bekend om zijn diepe, emotioneel geladen muziek die elementen van Americana, country en rock combineert. Met meerdere albums op zijn naam en een trouwe schare fans, blijft Danny Vera indruk maken met zijn authentieke en tijdloze sound.

Over Vaya Con Dios
Vaya Con Dios, opgericht door Dani Klein, is een van de meest succesvolle Belgische groepen ooit. Ze staan bekend om hun unieke mix van jazz, blues en wereldmuziek. Met talloze hits en een lange carrière vol muzikale hoogtepunten, blijft Vaya Con Dios een iconische naam in de muziekwereld.