Na het uitbrengen van zijn eerste soloalbum ‘Dromen’ en het winnen van een MIA (Music Industry Award) voor ‘Vlaams Populair’, staat Hugo er meer dan ooit.

En er komt nog meer aan, want vandaag, vrijdag 17 mei, brengt hij niet alleen zijn nieuwe single Saint-Tropez’ uit, maar ook een vinyl-versie van ‘Dromen’ mét daarop ‘Saint-Tropez’ als bonus track.

Met een nieuwe single op zak plant Hugo dit najaar ook een theatertour in Vlaanderen. Naast de songs van zijn album ‘Dromen’ zal hij ook een zeer gevarieerd repertoire brengen dat jong en oud zal meeslepen, ontroeren en doen lachen. En dat is niet alles, want ook zijn boek is uit. In ‘Leven voor twee’ reflecteert Hugo samen met rouwtherapeut Marleen Vertommen op wat er allemaal gebeurde na het overlijden van Nicole en hoe hij zijn leven langzaam maar zeker weer vorm gaf.

Nicole en Hugo hadden hun hart verloren aan Saint-Tropez en gingen er elk jaar op vakantie. Ze liepen daar door de gezellige straatjes en dronken altijd hun aperitiefje op Place des Lices.

In zijn nieuwe single ’Saint-Tropez’ brengt Hugo een ode aan de Franse havenstad en de tijd die hij daar doorbracht samen met zijn Colleke. Het nummer brengt meteen sfeer en doet wegdromen naar de zomer.

‘Leven voor twee’, het boek van Hugo, is te bestellen bij Pelckmans.

perscommunicatie: CNR records – 17 mei 2024