Na de song, nu ook de clip voor ‘Ik Geloof In Jou’ van de 18-jarige KYTHANA.

“Als we de ‘struggles’ in ons leven willen verslaan, moeten we vooral in onszelf geloven”

Op 19 april vierde KYTHANA haar 18de verjaardag tijdens de voorstelling van het vernieuwde ‘MEEZINGFESTIVAL’.


Kleine meisjes worden groot en dan hebben we het niet alleen over haar lengte, maar ook haar krachtige stembereik dat ze de laatste jaren ontwikkelde dankzij haar veelzijdige zangcoach Goele De Raedt. Net als bij haar vorige succes-single ‘Orkaan’, waarmee ze hoge ogen gooide, werkte ze voor haar nieuwe single ‘Ik Geloof In Jou’ opnieuw samen met Udo die eveneens Yannic Fonderie (Clouseau, Bart Peeters e.v.a.) en Masha Raykhman betrok bij deze track.

De clip

Vandaag lanceert ze nu ook de bijhorende clip in een productie van Gerben Steyaert en werd opgenomen in en rond Eventhall ME in Maldegem. Alle KYTHANA-ingrediënten komen aan bod.

“Voor deze clip wou ik echt wel weer met dansers werken en deed hierbij beroep op DANSMETLAURA van Laura Wulteput uit Deinze. Ik studeer nog steeds de richting Dans en het zou zonde zijn mocht ik mijn dansskills niet gebruiken in mijn clip.”

Geëvolueerd

Voor haar nieuwste single ‘Ik Geloof In Jou’ werkte KYTHANA opnieuw samen met Udo (Mechels).

“Achteraf gezien was dit dé moeilijkste song uit een goedgevuld demolijstje. Het was een uitdaging om het goed te krijgen, maar met de hulp van Goele De Raedt, mijn zangcoach, en na enkele testopnames die we samen grondig hebben herbeluisterd, is het me toch gelukt. Met dank ook aan Yannic Fonderie, de man die in de studio achter de knoppen zat en opnieuw een grote bijdrage leverde aan het eindresultaat. Dat mijn stem mooi is geëvolueerd is het mooiste compliment dat ik ondertussen heb gekregen.”

Gelaagdheid

Het mooie aan KYTHANA haar nieuwe single ‘Ik Geloof In Jou’ is, naast de knappe productie, ook de tekstuele gelaagdheid:

“Als we de ‘struggles’ in ons leven willen verslaan, moeten we vooral in onszelf geloven. Ik heb nog niet zoveel levenservaring, maar ik weet wel dat het makkelijker is om met een stevige portie zelfzekerheid te slagen in dit leven. Je kan deze song voor iemand anders zingen of afspelen, of voor jezelf wanneer je in de spiegel kijkt. Ik haal er zelf heel veel kracht uit, iets wat ik met dit nummer ook graag wil delen met anderen.”

Promotie

De komende weken promoot KYTHANA haar nieuwe single, maar focust ze zich ook op haar eindexamens. Die worden op donderdag 13 juni 2024 even onderbroken, want dan is KYTHANA te gast in De Kaasboerin in Postel voor de opnames van het gloednieuwe tv-programma ‘De Muziekshow’. Op woensdag 7 augustus 2024 is ze één van de blikvangers op het ‘MEEZINGFESTIVAL’ dat in Het Witte Paard in Blankenberge plaatsvindt. Die avond deelt ze er het podium met haar papa Filip en Aurélie die er haar 35ste verjaardag viert.

De nieuwe single ‘Ik Geloof In Jou’ van KYTHANA is vanaf nu digitaal beschikbaar.

perscommunicatie: Showtime – 4 juni 2024