Poot & Vijverman, het muzikale duo achter de ontroerende nieuwe single ‘Vergeet Me’, deelt een kijkje achter de schermen van hun laatste werk. Kristof Poot en Koen Vijverman, vonden het tijd om na het succes van ‘Tijd en Boterhammen’ nieuw werk te lanceren.

Kristof licht toe: “Met ‘Vergeet Me’ wilden we een verhaal vertellen dat echt resoneren zou. “Het gaat over de schoonheid en pijn van liefde, iets waar iedereen zich wel eens kan in herkennen.”

Uniek aan de creatie van ‘Vergeet Me’ is de samenwerking met andere muzikanten die het duo dierbaar zijn. “Voor dit nummer hebben we samengewerkt met enkele ongelooflijk getalenteerde muzikanten die ons nauw aan het hart liggen. Hun bijdrage heeft de emotionele diepte en rijkdom van het lied naar een hoger niveau getild,” verklaart Koen. “Het was een ware eer om met zulke gepassioneerde artiesten te mogen werken!”

De reactie van ons publiek tijdens live optredens bevestigt de herkenning die ‘Vergeet Me’ met zich meebrengt. “Hoe het nummer hen persoonlijk raakt, is ongelooflijk ontroerend. Het bevestigt dat we allemaal wel eens te maken hebben met een liefde die niet mogelijk is” zeggen de heren.

Beschikbaar op alle grote streaming platforms vanaf vrijdag 3 mei 2024, nodigt ‘Vergeet Me’ luisteraars uit om zich onder te dompelen in een verhaal van liefde, verlies, en de veerkracht van het menselijk hart.

Zang/Piano: Kristof Poot
Zang/Gitaar: Koen Vijverman
Gitaar: Bram Van Den Berghe
Drum: Laurens De Schutter
Bas: Stijn Tondeleir
Sax: Bjorn Verschoore
Bugel: Yves Fernandez
Tekst en muziek: Kristof Poot & Koen Vijverman
Producer: Bram Van Den Berghe

perscommunicatie: Buzzard Music – 3 mei 2024