De Jongens hebben heel veel ‘Zin Om Jou Te Zoenen’ met hun zomerhit! 

Met o.a. ‘Nooit Meer’, ‘Wij’, ‘Ping Pong’ en ‘Storm’ werden de nummers van het sympathieke duo De Jongens (Michaël Lejeune en David Imbrechts) uit het Vlaams-Brabantse Haacht gecumuleerd meer dan 100.000 keer gestreamd op Spotify.

Zin Om Jou Te Zoenen’ is hun nieuwste single waarmee ze de zomer induiken. Zwoele reggae van de bovenste plank waarmee ze gelijk een gooi doen naar een zomerhit  en opnieuw werd geproduceerd door Christophe Severs. In gedachte shake je zo mee met deze oorwum, gewapend met een heerlijke cocktail in de buurt. Vanaf vrijdag 31 mei 2024 is ‘Zin Om Jou Te Zoenen’ van De Jongens digitaal beschikbaar. 


Met hun aanstekelijke nummers werden De Jongens de afgelopen jaren een vaste waarde in de showbizz. Denk maar aan hun sprankelende songs die werden bekroond met o.a. een Loftrompet, een top10 notering in de Ultratop en verschillende nummers op de Zomerhit CD’s.

Voor De Jongens Michaël Lejeune en David Imbrechts ligt er weer een gezellig drukke zomer in het vooruitzicht die vooral gevuld is met heel wat leuke optredens. Twee jaar geleden won het sympathieke duo nog de tv-wedstrijd ‘I Can See Your Voice’. Ondertussen maakten ze hun eigen, succesvolle weg in de Vlaamse muziekwereld. Met een sterk, gevarieerd repertoire maken deze veelzijdige zangers-muzikanten overduidelijk het verschil. 


Met ‘Zin Om Jou Te Zoenen’, hun nieuwste single nemen De Jongens meteen een optie op een stevige Zomerhit:

We wilden terug zomerse vibes voor onze single, net zoals bij ‘Ping Pong’. Wij vinden het belangrijk dat je na één luisterbeurt al moet kunnen meezingen. In dat opzet zijn we denken we geslaagd ”, zegt David. “Er is al genoeg drama in de wereld! We willen de mensen terug zorgeloos laten genieten en feesten. Onze tropische reggae-hit is daarvoor het ideale medicijn”, voegt Michaël er lachend, maar met de nodige trots, aan toe. 


Ook Hallround-producer Christophe Severs is enthousiast en tevreden over het eindresultaat van ‘Zin Om Jou Te Zoenen’:

De mensen kennen De Jongens al voor die 80s-sound en in de jaren 80 waren er ook veel reggae-hits, zoals ‘Reggae night’ van Jimmy Cliff, de vele hits van UB40 en Bob Marley. Er is iets met reggae dat dit muziekgenre echt de zomer doet inluiden. De meeslepende beats en zomerse klanken lokken iedereen telkens weer op de dansvloer.


Van De Jongens mag er gekust worden als hun nieuwste single voorbijkomt.

Het is een speels onderwerp, omdat we dit keer ook geen zware tekst wilden, maar iets veel leukers. Iedereen kent wel het leukste gevoel ter wereld dat er is van verliefd zijn. die eerste vlinders en dan ook vol spanning toewerken naar een eerste kus. Word ik teruggekust? Loop ik een blauwtje? Alle emoties gieren door je lijf. Deze song beschrijft perfect hoe zo’n avond kan verlopen. Dat is wat ‘Zin Om Jou Te Zoenen’ is. Een feelgood song pur sang!”, glimlacht David. “Hou zeker onze sociale media in het oog, want daar verschijnt binnenkort onze bijhorende videoclip”, vult Michaël nog snel aan.

perscommunicatie: Buzzard Music – 31 mei 2024