Amaryllis Temmerman lanceert de videoclip van haar nieuwste single: “Zon op je gezicht”, met een sprankje Frank De Boosere!

Heb je behoefte aan wat meer zon in je leven? Zoek dan niet verder… Amaryllis heeft de oplossing met haar nieuwe single “Zon op je gezicht“. 


Geschreven samen met Lennaert Maes en met een catchy reggae ritme vakkundig in elkaar gezet door producer Tom Vanstiphout, is dit liedje de ultieme remedie tegen grijze wolken. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft niemand minder dan de legendarische ex-weerman Frank De Boosere – die zijn regenjas twee jaar geleden aan de wilgen hing – de intro van het nummer ingesproken. Ja, je hoort het goed – Frank praat nog steeds over het weer, maar nu op de beats van Amaryllis!


“Zon op je gezicht” is niet zomaar een liedje, het is een directe injectie van vitamine D, rechtstreeks via je oren. Amaryllis en haar team beloven dat je, vanaf het moment dat de muziek begint, niet anders gaat kunnen doen dan glimlachen. Deze feel good song is zó aanstekelijk dat zelfs de meest norse buurman er spontaan van begint te jammen. Met veel goeie, zonnige vibes!


Songschrijvers: Amaryllis Temmerman en Lennaert Maes 
Productie: Tom Vanstiphout
Label: Plansjee

Credits videoclip:

Tom Vanstiphout – productie, gitarenBert Temmerman – camera, drone en montage Melissa Pöpsel – Make up & hair Anantha Krishnan – assistentie

perscommunicatie: Kardini – 27 mei 2024